Förkyld

Jaha, man har inte varit sjukskriven på flera år och så slutar man röka och så kommer förkylningen som ett brev på posten. Började med ont i halsen och övergick till snor i massor och nu är det fullt i mina bihålor. När jag försöker göra något så blir jag utmattad. Har i alla fall sjukskrivit mig från skola och jobb. Tänkte först köra på någon överkapacitet men insåg att jag inte hade någon. Har nu lyckats fylla disk i diskmaskinen och blev slut av den lilla ansträngningen. Hjärtat slår snabbare och huvudet  bultar.

När nu får jag snora mig till sängs en liten stund........

Lördag kväll

Jag har i dag jobbat 7-16, ovanligt lite för att vara mig en lördag. Kokat makaroner och stekt falukorv (Lucas jobbar kväll) till mig och Robert. Jezzie har ögoninfektion och Linuz har även lite röda ögon. Hoppas att vi slipper veterinär besök. Robert har varit och kört en sväng inne i stan med sin nya bil.
Jag har nu hållit upp från rökningen i 3 dagar, provar faktiskt nikotin tugummi denna gång. Fast jag vet det brukar fungera bra med akupunktur. Ombyte förnöjer, dessutom har jag ingen abstinens, funderar hur det kommer att gå när jag ska sluta äta tugummi. Får ont i magen, hicka och träningsvärk i käkar av tugummi.

Annars så går jag mest omkring och funderar på husköpet och planerar för inredning och renovering. Längtar upp, fast än det är mindre än en vecka sedan jag var uppe i Hällnäs.

Känner mig ganska trött och hoppas att Lucas kan tänka sig att göra en tidig kväll, ska väl åka iväg och hämta honom vid 20-tiden från jobbet.

Husköp!!!

Ja nu har vi köpt hus i Hällnäs. Det känns jätte roligt att vi kommer att vi kommer att flytta upp igen. Nu ska bara Lucas hitta ett bra jobb så han kan flytta upp. Jag kan inte ju inte flytta upp förrän skolan är klar tyvärr.

Vi har träffat så mycket trevligt folk här uppe och det har varit många som önskar att vi flytta upp. Det är flera som önskar att jag ska komma upp och börja ge behandlingar igen.

Hoppas att jag får mycket kunder när jag flyttar upp.

RSS 2.0