På väg

Jag sitter här på mitt mobila bredband någonstans mellan Ö-vik och Nordmaling. Lucas kör bil och vi är på väg upp till Hällnäs.Hektiskt schema som vanligt när vi ska upp till Norrland. Det känns ändå skönt att jag fick semseter i helgen, har jobbat alla helger sedan början av augusti. Nåja vila lär det inte bli i helgen. Flyger ner på måndag morgon för att gå i skola på måndag eftermiddag.
Ser fram emot en spännande helg.

Så där ja.

Nu har jag sålt elverk och cementblandaren på  blocket. Jag kanske var lite för billig eftersom dom gick ganska fort. Ja ja sånt är livet. Pengar i fickan och Lisa fick sin vilja igenom att jag inte köper någon släpvagn denna gång......

Vi får väl se om vi kan sälja något mera på blocket framöver. Tradera försäljningen går bra som vanligt för Lucas.

Har tenta i gynekologi på måndag och så jobbar jag hela helgen. Jag har inte hunnit läsa tillräckligt men vi får väl se vad som har fastnat på måndag.

Släpvagn

Lucas gnäller på mitt ha begär och shoppande så han säger att jag måste skriva på bloggen och berätta för alla. Jag tror han har i åtanke att bloggen skulle fungera som "anonyma alkoholister" men i vårt ställe skulle det vara "anonyma shopoholychic".
Ja som ni såg tidgare så hade jag köpt bil i helgen och nu sitter jag och spanar efter släpvagnar på blocket. Jag har räknat ut att om vi ska hyra en släpvagn nästa vecka så kommer det att kosta ungefär 1800. Då har man ju inget kvar för dom pengarna. Om man i stället köper en släpvagn för 8000 så har man den kvar till framtida bruk.

Jag tänkte att man skulle kunna ha den stående i garaget med en massa loppisprylar i och när Lisa kommer ner till Stockholm så kan hon åka på bagageluckeloppis och sälja lite prylar. När hon nu har tänkt att behaga sig komma ner till storstan igen.

Har även tittat på husvagnar och det är konstigt att husvagnar är billigare än släpvagnar, det har jag inte förstått. Man får ju så mycket mera för pengarna om man köper husvagn, tyvärr så tar de ju något större plats och skulle nog inte rymmas i vårt garage. Dessutom är det svårt att få in allt genom den lilla dörren på husvagnen om man ska frakta stora saker. Har hittat en fin husvagn för 5000, har bara mailat ägaren så det blir nog inget.


Bilen

Ja här kommer en bild på bilen. Är ännu ganska nöjd men Lucas verkar mindre upprymd över bilköpet.

Inköpt en bil i dag

Jaha, då var man med volvo igen. Vi behövde en bil som man vågar köra upp till norrland med så vi köpte en 855 av 1995 års modell. Förhoppningsvis så blir det inte ett av våra sämre bil affärer. Vi har ju inte alltid varit så lycksamma när det gäller sådanna. Har inte hunnit ta någon bild av vidundret, men det kommer väl senare på min eller Lucas blogg. Så var man 16 500 kronor fattigare, hoppas bara att det var ett bra köp.

Väntar fortfarande att försäkringsbolaget ska höra av sig angående Ladan när jag blev påkörd i augusti. Man får väl hoppas att de löser in den och att jag får lite slantar för den.


Ja Harre Ligen

Nu var det länge sedan jag bloggade och det har hänt en hel massa. Det har varit sommarlov, inspelning av lyxfällan, jag har sålt Tanto, krockat med min bil. Jag har jobbar dagar och kvällar samt börjat 4:e året på kiropraktor högskolan. Mitt går på som vanligt i 200 km i timmen.

En lotus jag fotograferade när jag var i Kina.

Lotus jag fotograferade när jag var i Kina

Ja vad händer i framtiden då. Massor med planer som vanligt. Jag har fått meddelande i dag att jag troligen får börja jobba natt igen i mitten av Januari. Funderar på att skaffa hus i Hällnäs igen. Jag längtar upp varje dag och Stockholm är en plåga just nu. Men jag har ju 2 år kvar på skolan så det är bara att stå ut. Tur att skolan är intressant fortfarande och jag har min familj och krukväxterna. Robert har flyttat till oss och det är jätte roligt att ha ungdommar i huset igen.

Funderar på att köpa en ny bil också, typ en volvo 855, men vi får väl se vad min ekonomi tillåter. Min lilla Lada sjunger på sista versen tror jag. Men jag fantiserar hela tiden om hus i Hällnäs men igentligen borde jag inte köpa någonting alls.

Har ganska mycket att göra med bostadsrättsföreningen där jag är lokalansvarig. Det upptar ungefär 1-2 timar varje dag, jag som har fullt upp med studier och jobb. Jag önskar att dygnet hade 36 timmar, då tror jag att jag skulle hinna med allt jag vill.

RSS 2.0