Ommöblering

På önskemål av Lisa lägger jag ut bilder från vårt vardagsrum efter jag möblerade om i helgen. Jag har inte tagit några bilder på vårt datarum. Men jag har ställt ett stort bord som avdelar rummet så Lucas går till sin dator från vardagsrummet och jag går till min dator från hallen.

Jezzie kom med på ett hörn. Hon gillar möbleringen av biabädden och av dagbädden. På dagbädden kan hon sitta och spana på fåglar.


Tappa.se

I morgon sätter vi igång med stegräkning. Vi är 2 lag på mitt jobb som har fått stegräknare så nu gäller det att ta lite längre promenader än vanligt så jag får ihop tillräckligt många steg. Har dessutom börjat med min Gi bantning igen. Målet denna gång är 91 kg och det är en bra bit från 114 kg. Om jag lyckas komma ner till 91 kg så kommer Lucas att ge mig en dyr gåva, vilket oxå är en bra morot till min viktnedgång.

Hur som helst så ska jag se till att mitt lag vinner stegtävlingen på jobbet. Jag provade stegräknaren under gårdagen och då fick jag ihop över 10 000 steg men då åkte jag kommunaltrafik och jobbade.


Min stegräknare, efter dagens första hundpromenad.

Ja huvva vad tiden går

Nu har det hunnit bli februari. Försöker pussla ihop mina heltids studier och heltids jobb. Inte det enklaste. Har dessutom massor med framtidsplaner att fundera över samt mitt engagemang i bostadsrättsföreningen. Längtar fram till sommaren med lov och semester. Då kanske jag hinner med mig själv och alla dessa framtidsplaner.

Framtidsplaner: Renovering av lägenhet samt försäljning. Hitta en ny billigare lägenhet, klara av ekonomin i övergången när man har typ 3-4 bostäder och hus. Renoveringar av huset i Hällnäs. C-uppsats på skolan, praktikplatser och alla dessa tentor. Börja planera mitt företag så att jag snabbt kan komma igång när skolan slutat.

På blomfrånten är det inte så bra. Min inglasade balkong var mycket kallare denna vinter än föregående vinter så nästan alla mina blommor där har frusit till döds. Jag han dock rädda in en del blommor varav denna fina Amazonlilja blommar i nuläget.RSS 2.0