Orginalkvitto?

Ja, när jag skulle ta lån till lägenheten så hade jag angett Rönnbacka i min ansökan. När bankchefen skulle söka fastigheten på lantmäteriets hemsida visade det sig att jag inte stod som ägare där. Började ringa runt och fick reda på att jag inte ansökt om lagfart när jag köpte tomten 1994. När det gäller lantbruksfastighet så krävs det att man är mantalsskriven i komunen. Har överklagat detta med hänvisning till dåvarande regler. För att ansöka om lagfart ska man skicka in orginalkvittot tillsammans med ansökan. Har nu letat som en tok efter orginalkvittot och hittar det inte. Är det någon som har ett bra förslag var jag ska leta. Hade det i bankfack tills 2002 tror jag. HJÄLP!

Lån !!!?

Ja då har jag kommit hem från banken fick typ lånelöfte. Jag fick 900 000 i lån på lägenheten (bottenlån) och sedan skulle jag få ett topplån på 200 000 som ska betalas inom 4 år. Jag ska höra av mig vecka 11 för då ska dom stämma av hur många som tänkt köpa sin lägenhet. Det bör bli kring 3/4 annars måste dom räkna om. Köpet blir nog inte av förrän april-maj någon gång. Nu gäller det att försöka hålla sig flytande tills dess. Så här dålig har inte min ekonomi varit på många år men det löser sig alltid.

Lån till lägenheten?

I morgon ska jag gå ner till Handelsbanken för att ha ett möte med dem angående lån till bostadsrätten. Jag har ansökt kom lite extra för att få lösa mina dyra kontokortskulder. Det känns ganska spännande att se om dom kan hjälpa mig. Jag kommer att då få byta bank från Swedbank och det är ju lite pyssel men vad gör man inte för att få ordning på sin ekonomi. Har ganska svårt att somna för jag ligger och fantiserar och planerar kring lägenheten på nätterna. Så på dagarna är jag ganska trött. Håll tummarna i morgon klockan 14 så jag får lån till allt.

Gräsänkling

Ja ha, nu var Lucas utomlands på solsemester och jag får vara hemma med hundar, jobb och skola. Ska försöka ta det lugnt, det är bra med lite egen tid.
Nu ska jag göra mig middag, måste försöka äta upp alla rätter som Lucas inte vill äta. Har frysen full med sån mat. Det får bli uppstekt "julskinka" med lök och tortellini till middag.

Bostadsrätt!

Nu har jag varit på köpstämma och vår bostadsrättsförening beslutade sig för att köpa fastigheterna. 71% svarade ja. Så nu får man se om man får lån. Får jag inte lån har jag bestämt mig för att försöka byta till en annan lägenhet. Banken börjar behandla våra låneansökningar i morgon, får se när de hör av sig. Jag har nu varit vaken i  36 timmar och känner mig ganska manisk. Hällt i mig typ 4 liter kaffe. Ska försöka gå i säng och sova.

Tentan avklarad

Ja då har jag varit och skrivit tentan i invertes medicin. Det känns som det gick ganska bra, några fel kanske men i det stora hela så kunde jag allt. Nu är det bara att börja plugga inför nästa tenta. Jag längtar tills skolan är över så att jag inte behöver känna stress över tentor längre. Det är ju förståss andra problem som uppstår då, eget företag, ekonomi, reklam, kunder, remisser osv.

Söndag morgon

Ja jag sitter här på jobbet och klockan är 05:10, det börjar närma sig slutet på detta arbetspass. Tror jag ska försöka sova en stund på förmiddagen så jag orkar plugg på eftermiddagen. För på måndag är det tenta i invertes medicin. Jag känner mig lite nervös inför tentan men det går nog bra, jag har ju klarat alla tentor än så länge på utbildningen. Är mera orolig inför vårens stora prekliniska prov som man måste klara för att få ta emot patienter på skolans kiropraktik mottagning. Den är både praktisk och teoretisk, känner mig inte förberedd. Mina klasskompisar är duktiga på att öva hemma praktiskt, men jag hinner inte med det. Det är inte lätt att få 2 heltids sysselsättningar att gå ihop. Det teoretiska provet är på allt vi läst under 3 år och jag har lite svårt att komma ihåg sånt man pluggat in till en tenta. Nä nu ska jag dokumentera klart det jag gjort i natt. Ha en skön söndag. / Lars

RSS 2.0