Släpvagn

Lucas gnäller på mitt ha begär och shoppande så han säger att jag måste skriva på bloggen och berätta för alla. Jag tror han har i åtanke att bloggen skulle fungera som "anonyma alkoholister" men i vårt ställe skulle det vara "anonyma shopoholychic".
Ja som ni såg tidgare så hade jag köpt bil i helgen och nu sitter jag och spanar efter släpvagnar på blocket. Jag har räknat ut att om vi ska hyra en släpvagn nästa vecka så kommer det att kosta ungefär 1800. Då har man ju inget kvar för dom pengarna. Om man i stället köper en släpvagn för 8000 så har man den kvar till framtida bruk.

Jag tänkte att man skulle kunna ha den stående i garaget med en massa loppisprylar i och när Lisa kommer ner till Stockholm så kan hon åka på bagageluckeloppis och sälja lite prylar. När hon nu har tänkt att behaga sig komma ner till storstan igen.

Har även tittat på husvagnar och det är konstigt att husvagnar är billigare än släpvagnar, det har jag inte förstått. Man får ju så mycket mera för pengarna om man köper husvagn, tyvärr så tar de ju något större plats och skulle nog inte rymmas i vårt garage. Dessutom är det svårt att få in allt genom den lilla dörren på husvagnen om man ska frakta stora saker. Har hittat en fin husvagn för 5000, har bara mailat ägaren så det blir nog inget.


Kommentarer
Postat av: Lizaloop

NEJ NEJ NEJ och åter NEJ en släpvagn skulle resultera i att ni kan köpa en massa prylar och köra fram och tillbaka...

2008-10-22 @ 13:36:37
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Jag har utmanat dig på min blogg

2008-10-22 @ 16:55:12
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Ice Lady

Håller helt med Liza! NEJ! Inte köpa släpvagn!Känner ni inte någon som har en släpvagn? Det blir nog mycket billigare än att hyra från uthyrningsföretag...

2008-10-22 @ 17:08:59
URL: http://icelady.blogg.se/
Postat av: Lucas

Köp inget mer nu älskling ge mig en kryssning istället eller en resa till ett SOLIGT land söder om Köpenhamn.. puss puss

2008-10-22 @ 19:37:47
URL: http://lucas1962.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Bra Lars, jag blir så stolt över dej att du la ut sakerna på blocket som jag bad om!

DUKTIG!

Solresa för lucas, det blir till solariet på folkan i hällnäs!

2008-10-22 @ 22:58:36
URL: http://lizaloop.blogg.se/

Skriv något snällt till mig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0