Stambytet

Ja här lever jag och Robert i kaos. Tänkte lägga ut lite bilder så ni ser hur vi bor.Lilla toanStora badrummet. De har börjat lägga cement på golvet i dag.Stora badrummet mot fönster.HallenKöket med tvättmaskin och torktumlare.Lilla sovrummet som mina snälla grannar har hjälpt mig lägga nytt golv i. Det fungerar som förråd för det som ska monteras när stambytet är klart.

Jag fotograferar inte mitt och Roberts sovrum samt vardagsrum. Där står allt som inte får plats någon annan stans. Lite rörigt och svårt att hitta det man söker efter. Det blir väl bättre sedan men just nu ser det hopplöst ut. Jag är så less att leva i denna röra och det är smutsigt överallt. Byggdammet lägger sig som snö över allting. Det hjälper inte att stänga skåp det tar sig in dit iallafall.

Den 22/4 sägs det ska vara klart men jag är tveksam.

Jag önskar att jag kunde emigrera upp till Hällnäs så jag skulle få ett andrum. Jag ska vara uppe där 3 dygn under påsken men det känns inte som det kommer att hjälpa för byggjobbarna har påsklov.

Kommentarer
Postat av: Lucas

Tack lilla älsklingen min som bloggar så jag ser något livstecken ifrån er.. Jag hade nog tagit ett längre påsklov och stannat kvar hos min ensamme make i Norrland om jag varit du.. Puss puss

2009-04-07 @ 16:20:41
URL: http://lucas1962.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

men fy, stackars er...

Du kanske ska sjukskriva dig nån vecka och komma hit och andas annat än byggdamm...!

2009-04-08 @ 10:38:33
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Ice Lady

Hur blev det? Är de klara nu eller? Bilder!!! ;-)

2009-04-26 @ 15:35:29
URL: http://icelady.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Nya bilder tack!

2009-04-29 @ 10:02:22
URL: http://lizaloop.blogg.se/

Skriv något snällt till mig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0